Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer
Kirsten Fröhlich

Kirsten Fröhlich

Leidinggevende bij Kindercentrum 't Kickertje

Kirsten Fröhlich is leidinggevende bij Kindercentrum 't Kickertje. Ze deed haar afstudeerproject voor haar opleiding Culturele en Maatschappelijk Vorming in een vluchtelingenkamp in Afrika en werkte in de jaren negentig als pedagogisch medewerker met vluchtelingenkinderen in Nederland. Van 2001 - 2012 werkte ze achter de schermen in de Tweede Kamer. Eerst als inhoudelijk medewerker Onderwijs, Cultuur en Wetenschap bij de fractie van de Partij van de Arbeid en later als beleidsmedewerker en coördinator publieksvoorlichting bij GroenLinks.

Volgde in 2013 een VVE training bij de CED groep en werkte als pedagogisch medewerker bij de Stichting Delftse Peuterspeelzalen. Werkt sinds februari 2015 als leidinggevende bij kindercentrum 't Kickertje in Den Hoorn (bso) en geeft de training Oog voor interactie.

Startte onlangs met de opleiding video-interactiebegeleiding in de kinderopvang bij de Koreingroep en verzorgt workshops voor de Landelijke Vakgroep Aandachtsfunctionarissen Kindermishandeling.  Houdt van schrijven en blogt over alledaagse dingen; klein geluk en verdriet, maar ook over mondiale zaken zoals vluchtelingen, politiek, samenleving en cultuur. Maar uiteindelijk gaat het altijd over haar grootste passie: de ontwikkeling van kinderen.

Fotograaf: Bonny Haanappel

Laatste artikelen van deze auteur

Bekijk alle artikelen