Home Partners

Kans²

Kans² is dé opleidingspartner voor de persoonlijke en professionele ontwikkeling van pedagogisch medewerkers, coaches en managers in de kinderopvang. Wij maken leren leuk! Of je nu al jaren werkt in de kinderopvang of juist net begint, wij bieden jou een training die inspireert, uitdaagt en waarvan je de inhoud direct kan toepassen in je werk. Oftewel: leren door te doen. Fris je kennis op, leer nieuwe vaardigheden en vergroot jouw eigen kracht. Ben jij klaar om verder te groeien?

Madaga

Binnen één generatie alle kinderen gezond leren eten. Dat is Madaga's missie. Gezond leren eten is een vaardigheid die ontwikkeld moet worden. Madaga maakt dat mogelijk, makkelijk én magisch met een nieuwe generatie kindervoeding in combinatie met foodtainment. Samen met ouders, verzorgers, kinderopvangcentra en scholen leren we kinderen vanaf de eerste hapjes met plezier en gemak gezond eten. Zo legt Madaga de basis voor gezonde eetgewoontes voor de rest van hun leven.

SDB Groep

De kinderopvang volledig ontzorgen. Dat is de missie van SDB Groep. Met de Kinderopvangsuite van SDB Groep heb je de volledige controle over jouw organisatie. Met hun, speciaal voor kinderopvangorganisaties ontwikkelde software, beheer je alle processen van inschrijving tot facturatie. Medewerkers en ouders houd je op de hoogte via handige apps. Maak je kinderopvang organisatie succesvol en kies zelf of je de salarisverwerking in huis wilt doen of wilt uitbesteden.

Match Plan

Ben je je aan het oriënteren op een mogelijke verkoop van je kinderopvangorganisatie? Of wil je juist een kinderdagverblijf overnemen? Dat kan een behoorlijke uitdaging zijn en het is dan ook goed om een overnameadviseur met ervaring binnen de kinderopvang in te schakelen. De overnameadviseurs van Match Plan weten hier alles van en hebben de laatste jaren tientallen ondernemers mogen begeleiden bij zowel kinderopvang overnames als kinderopvang verkooptrajecten.
Nieuwsbrief Abonneren