Home Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? En de beste artikelen, leuke tips voor op de werkvloer en opinies van Kinderopvangtotaal in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze Kinderopvang nieuwsbrieven.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Kinderopvang nieuwsbrief: Je krijgt elke maandag en donderdag de gratis Kinderopvang nieuwsbrief in je mailbox.

Management kinderopvang weekoverzicht: Eens per twee weken ontvang je op maandag onze gratis Management Kinderopvang nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief wordt speciaal gemaakt voor managers met achtergronden bij het nieuws, analyses en andere exclusieve informatie.

Nieuwsbrief Week van het Jonge Kind – Ieder jaar wordt in april de Week van het Jonge Kind gehouden. Wilt je op de hoogte gehouden worden van de activiteiten in deze week en het openingscongres, schrijf je je dan in voor de nieuwsbrief Week van het Jonge Kind.

Nieuwsbrief Zosja – Zosja is het nieuwe, interactieve platform dat je helpt om toe te werken naar een IKC of jouw IKC klaar te maken voor de toekomst. Zosja levert je nieuws, duiding, achtergronden, tools en inspiratie over de wereld van de IKC’s en maandelijks ontvang je per mail een gratis nieuwsbrief. In de tussentijd bouwen wij aan ons online platform.