Vijf vragen aan: llse Raasing

Ilse Raasing (53) is directeur van Stichting Kinderopvang Waterland in de gelijknamige landelijke Noord-Hollandse regio. Zeventig medewerkers vangen zo’n 750 kinderen per week op in zeven kinderdagverblijven, bso’s en peuterspeelzalen in Monnickendam, Broek in Waterland en Marken.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Stichting Kinderopvang Waterland bestaat veertig jaar. Je werkt er zelf 35 jaar. Hoe groot is het verschil met de begintijd?

‘Enorm. De stichting werd opgericht door een groep geëmancipeerde werkende vrouwen die goede kinderopvang zochten. Het begon met twee groepen, gerund door vrijwilligers. Ik kwam zo van de opleiding binnen in het kader van het Experimenteel Arbeidsproject Jeugdige Werklozen en ben nooit meer weggegaan. Ik stond als assistent-leidster soms alleen met zestien kinderen en als ouders hun kind niet op tijd ophaalden, deed ik een briefje op de deur: je kunt haar/hem bij mij thuis ophalen. Dan zat het kind

0
81

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.