Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Cao Kinderopvang geldt nu voor álle medewerkers in de kinderopvang

De cao Kinderopvang 2023-2024 is algemeen bindend verklaard. Dat betekent dat de cao niet alleen van toepassing is op medewerkers van organisaties die zijn aangesloten bij cao-partijen BK en BMK, maar geldt voor alle medewerkers in de kinderopvang waaronder ook medewerkers van gastouderbureaus. En goed nieuws: iedereen heeft nu recht op de eenmalige uitkering in juli 2023.
cao-kinderopvang-nu-geldig-voor-alle-medewerkers
tadamichi / Getty Images / iStock

Dat

Registreren

1 REACTIE

  1. Ik ben benieuwd. Ik zit nu in me waza uitkering. Mijn verlof loopt af eind juli. Mijn contract is niet verlengd bij mijn werkgever. maar heb vanaf augustus weer een baan in de kinderopvang. Ik werk in de opvang sinds 2017. Krijg ik dit dan ook ??

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.