Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Vraag hem nu aan: de subsidie Lekker naar Buiten

Wil jij als coach Gezonde Kinderopvang samen met kinderen aan de slag met gezonde en duurzame voeding en kun je wel een steuntje in de rug gebruiken? Vraag dan de subsidie Lekker naar Buiten aan.
blog-jose-goes-naar-het-park
Foto ter illustratie. Rechten: AdobeStock

Coaches Gezonde Kinderopvang zijn pedagogisch medewerkers die de training Een Gezonde Start hebben gevolgd. Zij zetten zich in voor een gezonde, duurzame leefstijl op de kinderopvang en de kinderopvangorganisatie waarvoor zij werken.

Moestuin of kookles

De subsidie Lekker naar Buiten helpt deze coaches om aan de slag te gaan met activiteiten die gerelateerd zijn aan gezonde voeding, zoals spullen voor een moestuin, hulp bij een kookles, vervoer naar een (kinder)boerderij. Ofwel: lekker naar buiten!

Bekijk de video voor nog meer inspiratie waarvoor je de subsidie kan gebruiken:

Subsidie

Coaches Gezonde Kinderopvang kunnen deze subsidie van maximaal 500 euro aanvragen. Een coach kan één keer meedoen gedurende de looptijd van de subsidieregeling. Klik hier voor meer informatie >> (inloggen voor de subsidieregeling is vereist)

Het lijkt een kwestie van tijd tot het coronavirus ook in Nederland opduikt. Wat zullen de gevolgen zijn voor de kinderopvang? Lees meer

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.