Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Video: Praktische oplossingen voor de kinderopvang

Wil je deze premium video bekijken?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om deze video en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Als kinderopvangorganisatie samen met studenten Techniek én pedagogisch medewerkers in opleiding naar vraagstukken kijken en een praktische oplossing bedenken: dat gebeurt binnen de Makathon. Sandra Vlaar, directeur van Les Petits Kinderopvang: ‘Door de verschillende disciplines kom je verder dan je zelf aan de eigen tekentafel komt.’

Sandra Vlaar, directeur van Les Petits Kinderopvang: ‘We willen ouders graag laten weten hoe het met hun kind gaat op de buitenschoolse opvang. Maar hoe doe je dat? De pedagogisch medewerkers hebben het druk met het begeleiden van kinderen.’

Dit en andere vraagstukken worden uitgezet binnen de Makathon, waar verschillende disciplines samenwerken om tot een oplossing te komen. Vlaar: ‘Door de verschillende disciplines kom je verder dan je normaal gesproken zelf aan de eigen tekentafel komt.’ Bekijk de video en zie hoe het werkt.

Video via FCB.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.