Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Dag van de pm’er: je bent een topper!

Het is zover: vandaag is het de Dag van de Pedagogisch Medewerker 2023. En die dag laten we natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. Want het is dé dag om even stil te staan bij jou als pm'er. Bij hoe waardevol je bent. Hoe belangrijk het werk is dat je doet. Hoeveel je betekent voor alle kindjes en hun ouders. En hoe onmisbaar je bent. Om dat extra duidelijk te maken, hebben we, met hulp van een aantal lieve en leuke mensen, een videoboodschap voor jullie gemaakt. Die kun je hierboven bekijken. En dat is niet het enige: we hebben ook een toffe winactie!

Op de Dag van de Pedagogisch Medewerker draait alles om jullie! Om onze waardering te tonen, nodigen we jullie uit om deel te nemen aan onze winactie. Dit is ons speciale eerbetoon aan de pedagogisch medewerkers die dag in dag uit een positieve impact hebben op het leven van kinderen en hun gezinnen. Wil je meedoen en kans maken op bijvoorbeeld een Bijenkorfbon, Ritualspakket, Dopper of congreskaart? Klik dan snel hier >>

1 REACTIE

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.