Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Video: 50.000 kinderen eten gezond(er) tijdens Gezonde Smikkelweken

video-50-000-kinderen-eten-gezonder-tijdens-gezonde-smikkelweken

Wil je deze premium video bekijken?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om deze video en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Paarse penen, chioggia-bietjes en brownies van zwarte bonen: tijdens de start van de Gezonde Smikkelweken zijn 50.000 kinderen op bso’s door het hele land spelenderwijs aan de slag gegaan met groenten. De start gemist? Meedoen kan nog, op gezondesmikkelweken.nl.

50.000 kinderen op 600 bso’s zijn de eerste week van de zomervakantie op groenten ontdekkingstocht gegaan tijdens de Gezonde Smikkelweken: het grootste groenten-inspiratie-event voor kinderen in de leeftijd 4 tot 12 jaar. Koken, ontdekken, spelen en proeven, met groenten in een wervelende hoofdrol.

‘Vliegende start’

Phaedra Mensen is oprichtster van Spoony, de organisatie achter de Gezonde Smikkelweken, en spreekt van een ‘vliegende start’. ‘Wat hebben wij geweldige weken achter de rug op de 600 bso’s die meededen aan de start van de Gezonde Smikkelweken. Er was heel veel media aandacht voor het onderwerp, onze missie en de Gezonde Smikkelweken.’ Op de bso’s zag Phaedra veel plezier bij de kinderen en pedagogisch professionals. ‘Nu gaan we door voor alle kinderen op ons online platform – de hele zomer lang.’

Inspiratie opdoen? Ga naar de website van Spoony’s Gezonde Smikkelweken >>

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.