Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Relatiecrisis veroorzaakt sluiting

Relatiecrisis veroorzaakt sluiting

De Gelderse gemeente Groenlo heeft een kindercentrum gesloten omdat kinderen er getuige waren van ruzies tussen de twee eigenaren die een relatiecrisis hebben. De ruzie tussen de twee liep zo hoog op dat er aangifte is gedaan van bedreiging en mishandeling.

Ontoelaatbaar
Bij de laatste ruzie waren vier kinderen aanwezig. Hoewel de kinderen niks is overkomen, vindt de gemeente het volstrekt ontoelaatbaar dat kinderen getuige waren van de ruzie tussen de twee. De locatie, waar dertig kinderen worden opgevangen, blijft gesloten totdat er een oplossing is gevonden. Ouders reageerden geschrokken op het nieuws. De gemeente bekijkt of het mogelijk is tijdelijk een interim-manager op de locatie te zetten zodat ouders met hun planing niet in de knel komen te zitten.
Naast de ruzies had de GGD Gelre IJssel ook al kritiek op Kindercentrum Groenlo omdat de beroepskracht-kindratio niet klopte. Het kindercentrum werd pas een jaar geleden geopend.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.