Vijf vrije vragen aan: Rebecca Baas

Aanvankelijk vonden medewerkers van Stichting KOK kinderopvang haar een tikje zakelijk, maar inmiddels kan het team de gedreven beleidsmedewerker erg waarderen. Rebecca Baas (48) werkt nu twee jaar bij de kinderopvangorganisatie in Katwijk en omgeving (zes kinderdagverblijven, acht bso’s en twaalf peuterspeelzalen). Haar missie: het opzetten van een kwaliteitssysteem.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Waarom kan de sector wel wat van jouw zakelijkheid gebruiken?

‘Als manager bij een uitzendorganisatie raakte ik betrokken bij de kinderopvang en ontdekte hoe leuk deze branche is. Ik werkte jarenlang als interim-manager in de kinderopvang tot ik bij KOK kinderopvang als beleidsmedewerker aan de slag mocht met het kwaliteitssysteem en -beleid. Ik stem nu elke maand ons handboek af met alle locatiehoofden. Natuurlijk staat het kind altijd voorop, maar een beetje zakelijk of praktisch denken mag wel. De sector moet de balans vinden tussen pedagogische kwaliteit vastleggen en bewaken, en tegelijkertijd heel pragmatisch werken. Soms schiet de nieuwe wetgeving

0
70

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.