Vijf vrije vragen aan: Lolita Freire Gomez

Lolita Freire Gomez (30) werkt bij IKC Prins Willem Alexander in Vlaardingen, onderdeel van UN1EK kinderopvang, een organisatie met 28 locaties; van peuterspeelzaal tot IKC. Ze is inmiddels vier jaar clustermanager voor opvang en onderwijs op deze locatie.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

1. Je begon ooit met tegenzin aan een bso-stage. Wat zorgde ervoor dat je verliefd werd op dit vak?

‘Onderwijs sprak me erg aan en ik wilde doorstuderen op de pabo. Ik had daarom niet zoveel zin in mijn stage bij een bso in het laatste jaar SPW4. Maar na een maand sloeg dat om in enthousiasme. Ik werd zo geïnspireerd door de band die ik met de kinderen opbouwde. Ik kreeg er zoveel energie van; vooral het opvoedkundige vond ik geweldig. Je levert echt een bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen. Ik heb me afgemeld voor de pabo en

0
6

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.