Vijf vrije vragen aan: Kirsten Ochse

Ze wilde het onderwijs in, maar viel voor de peuteropvang. Kirsten Ochse (35) is floormanager en pedagogisch medewerker bij Peuteropvang Wirrewarre in Laren. Deze locatie telt twee groepen en vijf medewerkers en is sinds tweeënhalf jaar aangesloten bij Montris Kinderopvang, een organisatie met elf locaties.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

1. Waarin onderscheidt jouw organisatie zich?

‘In deskundigheid. Wirrewarre had heel lang een vrijwilligersbestuur van ouders, maar er kwamen zoveel eisen aan kinderopvang dat we ons aansloten bij Montris. Dat heeft veel voordelen. Kenmerkend voor Montris is dat we sterk kindvolgend zijn. We kijken naar de interesses en talenten van een kind. We gebruiken Uk & Puk als VVE-leidraad, maar kunnen het programma individueel aanpassen. We hebben recent weer flink geïnvesteerd in deskundigheidsbevordering, bijvoorbeeld in training van interactie met kinderen. Onderdeel van Montris zijn betekent ook dat ik professionals, zoals de regiomanager of pedagogisch coach, kan inschakelen als ik ergens

0
19

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.