Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Tadaah! Freelance pm’ers helpen organisaties uit de brand

Elke kinderopvangorganisatie zal het herkennen: een pedagogisch medewerker meldt zich in de ochtend ziek en de stress slaat toe om op tijd vervangend personeel te vinden. De oprichters van Tadaah werken zelf in de sector en bedachten een oplossing: een online dienstenplatform, waar freelance pm’ers diensten oppakken. Als het moet dezelfde dag nog.
Foto: Wilbert van Woensel

Het

Registreren

1 REACTIE

  1. ben echt niet blij met ZZP’ers in de kinderopvang. Net zoals dit ook gebeurd in onderwijs! Mensen nemen ontslag bij organisatie om vervolgens als ZZP’er weer terug te keren op de groep. Hierdoor stijgen de kosten voor de organisatie op korte termijn waardoor ouders weer meer moeten betalen. ZZP’ers verzekeren en sparen vervolgens niet met gevolg dat dit straks mensen zijn die niks hebben opgebouwd en financieel in de problemen komen wat wij als maatschap weer dan moeten ophoesten! dus is het afbreken van ons sociaalstelsel!!!!!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.