Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Investeren in pm’ers maakt VVE effectiever

Investeren in de kwaliteit van VVE en de mensen die met deze programma’s werken, heeft zin. In Utrecht leidde deze investering tot betere resultaten van de educatieve ondersteuning en kinderen gingen daardoor versneld vooruit op woordenschat en rekenen.
VVE in Utrecht werkt wel.jpg
Op de foto: wethouder Jeroen Kreijkamp van de gemeente Utrecht en onderzoeker Dr. Lotte Henrichs. - Foto: Eddy Steenvoorden

Dit

Registreren

1 REACTIE

  1. Dat is precies wat we doen met de landelijk gesubsidieerde training Oog voor interactie: D.m.v. concrete observatie en feedback werken we aan de cruciale 6 vaardigheden van de pm-er ….los van welke (VVE)methode dan ook!
    Daarnaast:
    -pm-ers leren ook elkaar te observeren en feedback te geven. Dat versterkt de kwaliteit van het gehele team.
    -Aan het eind van de training wordt deze werkwijze geïmplementeerd in de organisatie. Daarmee wordt de gewonnen kwaliteit geborgd.
    Laten we hopen dat verworven inzichten uit onderzoek en op landelijk geld ontwikkelde producten samen gaan komen en een krachtige impuls gaan geven aan de kwaliteit van de pm-ers!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.