Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

GGD: ‘Géén uitstel van controle op clusteren in bso’

Er is geen sprake van uitstel van de controle op ‘clusteren’ in de bso, zoals eerder in een artikel op deze website werd geschreven. Dat stelt GGD GHOR Nederland in een reactie. ‘De conclusie van brancheorganisaties dat geen aanvullende contracten hoeven te worden afgesloten, vinden wij onverstandig.’
bso
iStock

In

Registreren

1 REACTIE

  1. Artikel 1.1 Wko geeft de definitie van: ‘geregistreerd kindercentrum’. Dat is een in het landelijk register kinderopvang ingeschreven kindercentrum als bedoeld in artikel 1.46, tweede lid Wko. Hoezo is er nou bij de BMK onduidelijkheid over deze definitie? Dit is hetzelfde begrip ‘ kindercentrum’ dat ook van toepassing is op de eisen m.b.t. de achterwacht; de EHBO gediplomeerde etc. Andere smaken zijn er niet. Dus GGD GHOR geeft hier volgens mij de correcte uitleg aan. De andere vraag is dus hoe je ervoor kan zorgen dat je wel (twee of meer) kindercentra kan blijven clusteren. Hoe doen kindercentra dat nu? Aparte kindplaatsovereenkomsten of kan je als je toch al weet welke kindercentra je doorgaans clustert en ook op welke locatie tijdens margedagen en schoolvakanties, een gecombineerde kindplaatsovereenkomst opstellen ?

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.