Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Eerste lichting PW-4 bij Dak kindercentra

Deze week ontvingen de studenten van de eerste Dakklas PW4 hun diploma. In september 2010 startte Dak kindercentra in samenwerking met ROC Mondriaan de PW4 Dakklas voor medewerkers van Dak kindercentra. De Dakklas biedt de medewerkers een erkende PW4 opleiding (MBO 4 Pedagogisch Werk).

Vorig jaar studeerden de eerste Dakklassers PW3 af. Dak kindercentra startte deze klas destijds op als kweekvijver voor nieuwe medewerkers. ‘Daarmee wilde Dak kindercentra niet alleen een positieve bijdrage leveren aan goed onderwijs voor de eigen medewerkers, maar ook aan de kinderopvangbranche. Bij Dak kindercentra staat de pedagogische kwaliteit hoog in het vaandel, net als de kwaliteit van de medewerkers. Om deze kwaliteit naar een nog hoger niveau te tillen, besloot Dak kindercentra om een PW4 Dakklas te starten voor de eigen medewerkers’, vertelt Mieke Visser, HR-manager bij Dak kindercentra. ‘De medewerkers waarderen het erg dat ze deze kans aangeboden krijgen en zetten zich dan ook voor de volle 100% in, dat is leuk en motiverend om te zien’, aldus Mieke Visser.
(bron: Dak kindercentra)

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.