Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Blog Romy de Moor – Structureren en grenzen stellen

Soms zie ik collega’s wel eens kijken wanneer ik kinderen ‘aanspreek’ op bepaald gedrag. Vaak ga ik dan twijfelen aan mezelf. ‘Ben ik te streng? Ben ik niet kindvolgend genoeg? Toch ben ik ervan overtuigd dat kinderen het nodig hebben te weten wat wél en niet mag & wat er van hen verwacht wordt.
Romy de Moor

Het

Registreren

1 REACTIE

 1. Ha Rowy,

  Je schrijft heel helder en beeldend! Leuk om te lezen! Ik herken mezelf volledig in de beschrijvingen van je eigen gedrag en je gedachtengang. Leuk!
  Het geeft me een goed gevoel dat er leidsters zijn zoals jij die bewust omgaan met jonge kinderen, ze positief blijven ontvangen en bevestigen en op positieve manier blijven bijsturen in een richting die voor hen zelf en voor de groep goed is. Grenzen aangeven is daarbij onmisbaar, maar wel vanuit rechtvaardigHeid en vooral liefdevol. Uit je beschrijvingen blijkt dat je dit volledig beheerst en bewust in zet!
  Dank voor je blog!

  Groetjes,
  Anouk de Haas

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.