Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Blog Jolanda Rikers – Bijwerken rapportages

Zo’n vakantieweek leent zich altijd ideaal om rapportages en plannen bij twee werken. Tja, met een bestuurlijke functie bij twee stichtingen, doe je dit dan ook twee keer. Het kost ook altijd meer tijd dan verwacht, ook al word je weinig gestoord door telefoon en geplande afspraken.
Blog Jolanda Rikers - Bijwerken rapportages

Helaas stemt de derde kwartaalrapportage van Kinder Opvang Kerkrade mij nog niet helemaal gelukkig. Vooral de kinderdagverblijven blijven achter en in het doorkijkje naar de toekomst ziet het er nog niet veel rooskleuriger uit. Ook de intensivering van huisbezoeken leidt nog niet tot het gewenste resultaat. Dat is wel heel erg jammer want we hebben zoveel te bieden aan uitdagende activiteiten voor jonge kinderen. Het is helaas geen maakbare wereld.

‘Veel adviesrecht over uurtarieven 2016’

Ditzelfde geldt voor de discussie met de oudercommissies over de tarieven 2016.  Dit jaar hebben een behoorlijk aantal oudercommissies gebruik gemaakt van hun adviesrecht op dit gebied. Tja, wat doe je dan? Uiteindelijk willen we allemaal de kosten beheersen.

De vorige keer schreef Jolanda Rikers een weblog over haar overleg met de voorzitters van alle oudercommissies. Dat leverde nieuwe inzichten op. Lees hier haar blog >>

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.