Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Blog Jeanette van Dijk – Liefde voor (kinder)boeken

Zet mij in een (kinder)boekenwinkel neer en je hoort me een hele tijd niet meer; ik ben dol op kinderboeken. Het is een uit de hand gelopen hobby; door de jaren heen verzamelde ik een prachtige collectie. Om me te beschermen loop ik maar niet te vaak een boekenwinkel in. Met mezelf heb ik de afspraak gemaakt dat ik tijdens de Nationale Voorleesdagen én tijdens de Kinderboekenweek een nieuw boek mag kopen. In die weken voel ik me als een kind zo blij… En de gastkinderen genieten mee!
kind boek lezen
Pixabay

Jaren

Registreren

Jeanette werd in 2003 gastouder en woont met haar man in een boerderij in het buitengebied bij Ruinen. Ze is moeder van drie volwassen kinderen die inmiddels allemaal zijn uitgevlogen. Wekelijks spelen er kinderen van 0 tot 4 jaar op de boerderij. Jeanette houdt van het buitenleven en speelt graag in op wat er bij de kinderen leeft. Ze werkt met thema’s die te maken hebben met de seizoenen of feesten. Buitenleven is de rode draad; naast het buitenspelen wordt er gewandeld met de hond en er is ook een buitenslaapbedje. Alle dieren, de pony’s, kippen, hond en katten, worden samen verzorgd. Binnen zingen ze graag bij de gitaar, lezen ze boeken, knutselen, tekenen, kleien en bakken ze graag. En natuurlijk wordt er ook gespeeld; samen en alleen. Over al deze avonturen schrijft Jeanette blogs voor Kinderopvang Totaal.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.