Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Werkzaam in of om Amstelveen? Enjoy!(n) the Party op de dag van de pm’er!

15 september 2022 is het wederom de Dag van de Pedagogisch Medewerker. Nu kun je iedereen in je organisatie natuurlijk een doos Merci geven, maar daar denkt kinderopvangorganisatie Enjoy! Childcare uit Amstelveen anders over. Zij organiseren een feest voor hun eigen collega’s én collega’s van andere kinderopvangorganisaties in en om Amstelveen. Over collegialiteit gesproken!

Samen is alles leuker. Daarom gaat Enjoy! Childcare uit Amstelveen net even een stap verder op de Dag van de Pedagogisch Medewerker. Alle collega’s van alle kinderopvangorganisaties in en om Amstelveen zijn welkom op hun feest onder het motto ‘samen brengen we ze groot. En dat moeten we vieren. Ook samen!’.

Zin in een feestje?

Werk je bij Kinderrijk, Mirakel, Blub zegt de Vis, Villa Bambini, de Stoel, Big Ben Kids, Boon, Partou, Speel-Inn, Hestia, Robinson, de Kinderkorf, CompaNanny, Solidoe of bij een andere kinderopvangorganisatie in of om Amstelveen en heb je zin in een feestje? Ga borrelen, netwerken, dansen, ontmoeten, ervaringen delen en lol maken op donderdag 15 september bij Enjoy! Childcare in Amstelveen. Het is voor iedereen uit Amstelveen en omgeving die in de kinderopvang werkt: van stagiair tot hoogste pief. Wil je een collega meenemen? Ook dat kan.

Bestel hier je gratis ticket(s) voor Enjoy!(n) – the Party >>

Wist je dat de verkiezing van Pedagogisch Professional van het Jaar weer gestart is? De vakjury heeft voor de verkiezing van Pedagogisch professional/coach van het Jaar 2022 kandidaten geselecteerd. Vanaf nu kun je online je stem uitbrengen op je favoriete coach/beleidsmedewerker. Er kan tot en met 12 september gestemd worden >>

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.