Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Webinar ‘VE is meer dan Taal’ op 25 januari

Niet alleen taal staat centraal bij voorschoolse educatie (VE), ook drie andere ontwikkelingsgebieden verdienen aandacht binnen het VE-aanbod: rekenen, de sociaal-emotionele ontwikkeling en de motorische ontwikkeling. Daarover gaat de webinar ‘VE is meer dan Taal’.
webinar-ve-is-meer-dan-taal-op-25-januari
Ekaterina Pokrovsky / stock.adobe.com

Dat melden branchepartijen BK en BMK.

De aftrap van de webinar wordt verzorgd door spreker Dr. Annerieke Boland, Lector Jonge Kind aan de Hogeschool IPABO. Vervolgens kunnen deelnemers kiezen uit drie deelsessies over de drie ontwikkelingsgebieden binnen VE (naast taal): rekenen (door Annerieke Boland), motorische ontwikkeling (door Frank Gobel) of sociaal-emotionele ontwikkeling (door Lilian van der Bolt).

Doelgroep

De webinar richt zich op pedagogisch managers, staf en beleidsmedewerkers/coaches van organisaties die VE aanbieden. Ook beleidsambtenaren van gemeenten zijn welkom om deel te nemen aan de webinar.

De webinar is een initiatief van BMK, BK en Sociaal Werk Nederland (SWN) vanuit het Ondersteuningstraject VE/GOAB voor gemeenten en VE-aanbieders en vindt plaats (online) op dinsdagmiddag 25 januari van 15.00 tot 16.30 uur.

Meedoen?

Deelnemen aan de webinar kan door een mail te sturen naar info@bmko.nl, met daarin naam, organisatie en de keuze voor één van de drie deelsessies. Deelname is gratis. Voor 25 januari krijgen deelnemers een mail met twee links: een link voor de inleiding door Annerieke Boland en een link naar de gekozen deelsessie.

Aan welke kwalificatie-eisen moeten pedagogisch medewerkers en beleidsmedewerkers voldoen om op een VE-groep te staan? Wat zijn taakuren? En hoe moet je 10 uur per doelgroepkind toepassen? Op deze en andere vragen wordt antwoord gegeven in de geüpdatete Q&A over GOAB en VE. Lees meer

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.