Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Villa Petit Paradis Kinderdagverblijf van het Jaar

Kinderdagverblijf

Op het Jaarcongres Kinderopvang is kinderdagverblijf Villa Petit Paradis (Speelwerk) in Meppel uitgeroepen tot Kinderdagverblijf van het Jaar. De jury roemt de in 2010 geopende locatie onder andere om haar hoogstaande pedagogiek en natuurlijke buitenruimte. Hoofdredacteur van Kinderopvang Marike Vroom reikte de prijs uit aan de dolgelukkige winnaars.

Hoog niveau
Na de Bso van het Jaar-verkiezing waren dit jaar de kinderdagverblijven aan de beurt. De jury, bestaande uit branchepartijen in de kinderopvang aangevuld met pedagogen en prominenten, was dit jaar verrast door het zeer hoge niveau van de inzendingen. Villa Petit Paradis liet kinderdagverblijf Villa kaketoe uit Nijeveen (ook Speelwerk) en kinderdagverblijf Robbie’s Place uit Den Haag achter zich. Het is voor het eerst dat er twee locaties van dezelfde organisatie zijn genomineerd voor de prijs. Robbie’s Place is een opvang die zich specifiek richt op expats (buitenlandse zakenmensen en hun gezin).

Prijzen
De winnaars van Villa Petit Paradis gingen naar huis met een beeld als wisseltrofee en een prijs in natura, aangeboden door hoofdsponsor Heutink. Eind 2012 start alweer de werving voor de Bso van het jaar die in 2013 benoemd zal worden. Houd de tijdschriften Kinderopvang en Management Kinderopvang en Kinderopvangtotaal.nl in de gaten om te zien wanneer de inschrijfprocedure start.

Lees meer over de Kinderdagverblijf van het Jaar verkiezing >>

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.