Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Venray grijpt in na agressie in kinderopvang

De eigenaresse van een kinderdagverblijf in Venray mag een half jaar lang haar zaak niet meer in. De gemeente ontzegt haar de toegang tot de Nissehoff omdat ze zich schuldig heeft gemaakt aan 'verbaal en fysiek geweld' tegen de kinderen.
Venray grijpt in na agressie in kinderopvang
Foto: ANP Photo

De GGD heeft geconstateerd dat de eigenaresse ruw omgaat met de kinderen, ze stevig vastpakt, ze duwt en tegen de kinderen schreeuwt, verklaarde een gemeentewoordvoerder vrijdag. De GGD deed onderzoek naar aanleiding van twee klachten.

Veiligheid

De gemeente en GGD benadrukken vrijdag dat de opvang op dit moment voldoet en dat de veiligheid van de kinderen gewaarborgd is. ‘Er is ingegrepen waar ingegrepen moest worden.’

2 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. vraag mij af hoe dit er in de praktijk zal gaan.
    De eigenaresse is immers de werkgever/ baas van de pedagogisch medewerksters die daar werken, de gene die gaat over de contracten/ salarissen. Nee baas u mag er niet in ‘als je mij er niet inlaat ontsla ik jou’. Bewijs maar eens dat het zo is gegaan, ik denk niet dat ook maar 1 van de pedagogisch medewerksters het aandurft om haar de toegang te weigeren.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.