Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Van der Geest schrijft Kinderboekengeschenk

Simon van der Geest schrijft het Kinderboekenweekgeschenk voor 2015. De auteur debuteerde in 2009 met Geel Gras en won twee keer een Gouden Griffel voor de boeken Spinder en de Odyssee-bewerking Dissus. De 61e Kinderboekenweek heeft het motto Raar, maar waar! en draait om natuur, wetenschap en techniek.
Van der Geest schrijft Kinderboekengeschenk

Dat maakte de Stichting CPNB maandag bekend. De Kinderboekenweek is volgend jaar van 7 tot en met 18 oktober en heeft als thema ‘natuur, wetenschap en techniek’. Tijdens het evenement staan boeken centraal die aansluiten bij dit thema, zoals de Willewete-serie van Clavis, Een heel kleine geschiedenis van bijna alles van Bill Bryson en Waait het in de ruimte? van Govert Schilling.

De Kinderboekenweek zorgt ervoor dat kinderen in aanraking komen met literatuur. Dit jaar vond de zestigste editie plaats. Waarom is het zo belangrijk dat kinderen hun neus in de boeken steken? Lees meer >>

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.