Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Van Ark: ‘Ik blijf graag in gesprek met de sector’

Staatssecretaris Tamara van Ark ‘ziet en snapt dat het voor veel ondernemers in de kinderopvang moeite kost om gekwalificeerd personeel te vinden’ en ‘zij blijft graag in gesprek met de sector’. Dat laat Van Ark, via haar woordvoerder, weten aan de redactie van Kinderopvangtotaal.
Foto: ANP

Terwijl

Registreren

2 REACTIES

  1. Dat de BKR boven 7 jaar versoepeld wordt heeft weinig effect. Daarbij gaat dat uurtarief omlaag. Boven 7 jaar zijn er minder kinderen in de opvang dan tot 1 jaar. Ik wil de staatssecretaris graag uitnodigen om een keer realistisch met me mee te rekenen.

  2. Lees alle reacties
  3. Medewerkers in de kinderopvang willen niet meer uren werken. Wanneer de belastingdruk daalt bij meer uren op contract dan pas ontstaat er een stimulans. Nu zien veel parttimers er het nut niet van in omdat ze meer belasting moeten betalen. (Dat moeten we allemaal, dat weet ik.) Maar dit is een van de redenen waarom mensen het niet willen.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.