Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Tips voor een betere ventilatie

Vanaf 1 april 2017 moet de kinderopvang voor bestaande bouw voldoen aan strengere eisen voor luchtkwaliteit en ventilatie. Dat klinkt nog ver weg, maar zijn er maatregelen nodig, dan is het zaak om binnenkort een plan van aanpak te maken. BOinK maakte een brochure met daarin een stappenplan, en geeft suggesties voor de grote én kleine portemonnee om de ventilatie te verbeteren.
Kinderen in Den Haag vroegen al in 2008 aandacht voor een betere luchtkwaliteit in klaslokalen. Ook in de kinderopvang laat de luchtkwaliteit te wensen over.
Kinderen in Den Haag vroegen al in 2008 aandacht voor een betere luchtkwaliteit in klaslokalen. Ook in de kinderopvang laat de luchtkwaliteit te wensen over. - Foto: ANP
Registreren

1 REACTIE

  1. Eindelijk een pleidooi voor het plaatsen van CO2 meters. De eerste stap naar een gezond binnenmilieu is bewustwording creëren. Meten is weten: met een CO2-meter kun je vaststellen of de luchtkwaliteit goed is. Een CO2 meter geeft middels een verkeerslicht aan of de concentratie kooldioxide niet te hoog is. (www.co2indicator.nl)

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.