Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Terugroepactie: opvolgmelk van Hero bevat overdosis vitamine A en D

Hero Nederland waarschuwt voor Hero Baby Classic 2, een opvolgmelk voor kindjes vanaf 6 maanden. Het voedingsmiddelenbedrijf roept uit voorzorg de producten terug omdat het een overdosering van vitamine A en D bevat. Dit meldt de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA).
baby drinken melk
Beeld: Unsplash / Kelly Sikkema

Het gaat om de 700 grams pakken van Hero Baby Classic 2 met EAN-code 8713500012221, batchnummer 7622010581 en houdbaarheidsdatum 05-01-2024. Ouders en verzorgers, maar natuurlijk ook gastouders en houders van kinderopvangorganisaties die dit product gekocht hebben, kunnen het terugbrengen naar het filiaal van aankoop.

Vragen

Voor vragen staat een team van voedingsdeskundigen klaar via herobaby.nl of WhatsApp: 06-82846263.

Ook goed om te weten: ligt er bij jou als gastouder speelslijm in de kast? Of op jouw kdv- of bso-groep? De Nederlandse Voedsel- en Waren Autoriteit (NVWA) heeft ontdekt dat een deel van het speelslijm een ernstig veiligheidsrisico vormt. Lees het artikel voor meer informatie >>

Bron: NVWA

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.