Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

SWK Groep organiseert eigen Olympische beleving

Als op 6 augustus de Olympische Spelen in Rio de Janeiro beginnen, start in Den Haag de Olympic Experience. Kinderen (4-12) die naar een kinderopvang gaan van de SWKGroep kunnen hier (gratis) gebruik van maken.
Olympic Experience.jpg

De kinderen kunnen terecht in de speciale KidsCorner van de SWKGroep waar ze kunnen spelen, bouwen en aan techniekactiviteiten mee kunnen doen. Alle bso’s van de SWK Groep bezoeken dit evenement de komende zomer. Kinderen maken kennis met de verschillende sporten en leren meer over de olympische waarden zoals ‘respect hebben voor anderen’ en ‘samen sporten’.

Bewegen

De Olympic Experience is een evenement voor iedereen die iets met sport heeft. Van 6 tot en met 21 augustus verandert het Scheveningse strand in een Olympisch Rio met allerlei activiteiten die zijn gericht op sporten, sport kijken en sport beleven. Ad Doorneveld, bestuursvoorzitter van de SWKGroep, is blij dat hij met zijn bso’s aanhaakt bij dit evenement: ‘In onze visie zijn sport, bewegen en gezonde voeding van groot belang voor de ontwikkeling van kinderen. De Olympic Experience is een uniek topsportevenement. Hoe mooi is het dat we door deze samenwerking zoveel kinderen deze sportieve beleving kunnen geven.’

SWKGroep

Onder de SWKGroep vallen meerdere kinderopvangorganisaties die onder hun eigen naam functioneren. Dit zijn onder andere Kern Kinderopvang, COKD Kinderopvang, Triodus, KOKO Kinderopvang en BijDeHand Kinderopvang.

Bij COKD Kinderopvang en alle andere organisaties die onder de SWKGroep vallen, staat dit jaar techniek centraal. COKD Kinderopvang uit Dordrecht opende ter ere daarvan een Technieklab. Lees meer

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.