Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Stefanie Verrijp verlaat Kivido

Stefanie Verrijp, directeur/eigenaar van Kivido in de Hoeksche Waard, heeft afscheid genomen van haar bedrijf. De organisatie met 28 vestigingen wordt overgenomen door KindeRdam.
Stefanie Verrijp
Stefanie Verrijp

De opgaves en onzekerheden in de sector kinderopvang zorgden ervoor dat Stefanie Verrijp niet meer de passie en het plezier kon opbrengen om haar kinderopvangorganisatie te leiden. Haar energie verdween en ze zag alleen maar beren op de weg, vertelde ze aan het Algemeen Dagblad.  Ze kan niet meer omgaan met de ratrace en al de veranderingen in de kinderopvang.

Kivido

Stefanie Verrijp is in 2007 begonnen met haar kinderopvangorganisatie Kivido en heeft deze uitgebouwd naar een florerende organisatie van 28 locaties in de Hoeksche Waard. Ze kreeg een regionale ondernemersprijs en werd ook actief als bestuurslid van de Brancheorganisatie Kinderopvang.

Filosofie

Haar werk is overgedragen aan interim-bestuurder Maudy Hylkema die gaat onderzoeken wat Kivido nodig heeft om toekomstbestendig te worden. Verrijp heeft afscheid genomen van de Brancheorganisatie Kinderopvang maar blijft wel bestuurslid van Groen Cement. Behalve het gaan volgen van een studie filosofie heeft ze nog geen duidelijke plannen wat ze verder gaat doen.

 

Marike Vroom werkt al 27 jaar voor de kinderopvangbladen. Begonnen als redacteur voor het blad Kinderopvang, daarna jarenlang als hoofdredacteur van dat blad en ook van Management Kinderopvang, Kinderopvangtotaal.nl én Zosja.nl. Sinds 2023 heeft Sophie van Hogendorp het hoofdredacteurschap overgenomen. Marike blijft betrokken als eindredacteur van Management Kinderopvang. De sector heeft voor eeuwig haar hart gewonnen.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.