Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Spring neemt Pluim Kinderopvang over

De van oorsprong Helmondse kinderopvangorganisatie Spring krijgt er ineens 28 locaties en 220 medewerkers bij. Vanaf 1 september neemt Kinderopvangorganisatie Spring Pluim Kinderopvang over die actief is in Venlo. Pluim maakt onderdeel uit van stichting Wel.Kom.
Spring neemt Pluim Kinderopvang over
Foto: ANP Photo

Pluim Kinderopvang was al langer op zoek naar een overnamekandidaat die het volledige dienstenverband aan kinderopvang en het personeel wilde overnemen. Spring was al actief in Venlo maar breidt door deze overname haar marktaandeel in Venlo behoorlijk uit.

Voorlopig geen veranderingen

Spring wil alles in eerste instantie zoveel mogelijk bij hetzelfde houden. Dat betekent dat de bestaande samenwerking met scholen, de gemeente en andere partners voort wordt gezet. Medewerkers gaan met behoud van hun arbeidsrechten mee naar Spring. Ouders kunnen hun kinderen, in ieder geval tot 1 januari 2014, onder dezelfde voorwaarden laten opvangen. De komende tijd gebruikt Spring om in kaart te brengen welke bedrijfsvoering nodig is om een efficiënte dienstverlening te bieden.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.