Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

SKSG biedt gratis noodopvang aan huis

SKSG in Groningen biedt flexibele 24-uursopvang aan voor ouders die werken in vitale beroepen, ook bij de ouders thuis indien nodig. De noodopvang is voor alle ouders gratis, ook voor niet-klanten.

Ouders die vanwege hun werk in vitale sectoren ook ’s avonds en ’s nachts gebruik moeten maken van kinderopvang, kunnen dat in de gemeenten Groningen en Westerkwartier doen via de flexibele 24-uursopvang van SKSG.

Gastouder of thuis

Dit kan zowel bij één van onze gastouders, als bij de ouders thuis. Net als de noodopvang overdag is ook deze 24/7 noodopvang gratis voor ouders in vitale beroepen. Hiervoor hoeven ouders geen klant van SKSG te zijn.

Noodopvang

Deze ouders kunnen hun wensen voor weekend-, avond- of nachtopvang bij SKSG Klantadvies bekend maken. In overleg met deze ouders wordt gekeken welke vorm van noodopvang het beste bij het gezin past, zodat zij gerust aan het werk kunnen. De noodopvang kan bij een gekwalificeerde gastouder zijn.

Pm’er aan huis

Het is in overleg ook mogelijk om een pedagogisch medewerker in het eigen huis te laten oppassen. SKSG wil op deze manier de impact voor kinderen zo klein mogelijk maken in deze, ook voor hun, spannende tijd.

‘Unieke service’

Manager Kinderopvang Petra Wolswijk: ‘We zijn ontzettend blij dat meer dan 80 pedagogisch medewerkers en gastouders zich direct hebben aangemeld voor deze unieke service.’

SKSG verzorgt kinderopvang voor meer dan 7.000 kinderen op meer dan 100 kindcentra en gastouders verspreid over de stad Groningen en de regio.

 

 

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.