Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Sänger stapt over naar Kober kinderopvang

Robert Sänger treedt per 1 september aan als bestuurder van Kober kinderopvang. Hij stapt over vanuit zijn bestuursfunctie bij Sinne kinderopvang, een maatschappelijke kinderopvangorganisatie in Friesland.
Sanger stapt over naar Kober
Foto: Gerd Altmann/Pixabay.

Sänger volgt bij Kober interim-bestuurder Maudy Hylkema op. ‘Bij Kober draag ik vanuit mijn nieuwe rol en verantwoordelijkheid graag bij aan het investeren in de toekomst van kinderen. Hen helpen spelenderwijs zichzelf en hun omgeving te ontdekken met een ontwikkelrijk, eigentijds aanbod voor alle kinderen’, zegt Sänger. ‘Dus niet alleen voor kinderen van werkende ouders.’

Met hoofd en hart

Het managementteam en de Raad van Commissarissen (RvC) van Kober is blij met de komst van de ervaren Sänger. ‘Wat ons enorm aanspreekt, is de manier waarop Robert zich met hoofd en hart inzet voor de kinderopvang’, aldus RvC-voorzitter Brigite van Haaften. Kober kinderopvang heeft in West-Brabant ruim tweehonderd locaties voor kinderopvang, peuteropvang, bso en tussenschoolse opvang.

Vicevoorzitter BMK

Sänger is naast zijn functie als bestuurder ook onder andere vicevoorzitter van de Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang (BMK). Kober kinderopvang is hier ook lid van.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.