Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Persoonlijkheidstest helpt bij passende baan

Een persoonlijkheidstest die helpt om een passende baan te vinden in de kinderopvang. Dat is sinds kort mogelijk bij kinderopvangorganisatie CompaNanny. Het doel: een goede match vinden tussen werknemer en werkplek.
AdobeStock

Door de steeds groter wordende uitdaging om nieuwe medewerkers aan te trekken in de kinderopvang, vanwege de groeiende vraag, lanceert CompaNanny een test waarmee potentiële nieuwe medewerkers erachter komen of zij matchen met een team of vacature binnen de kinderopvangorganisatie.

Karakters

De zogenoemde CompaMatch is ontwikkeld met onderzoeksbureau Motivacation. De uitslag van de test laat zien welke van de acht ontwikkelde karakters overeenkomen met de persoonlijkheid van de werkzoekende. De karakters, die verschijnen na het invullen, zijn gebaseerd op de “Mentality milieus”. Mensen die in deze milieus vallen hebben vaak dezelfde opvattingen over bepaalde ambities en kernwaarden.

Bekijk de test hier >>

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.