Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Oproep: Naar het verzorgingshuis!

Voor een artikel in het juninummer van tijdschrift Kinderopvang zijn we op zoek naar mooie foto's van ontmoetingen tussen kinderen en ouderen.
Ouderen bezoeken.jpg
Foto: Fotolia

Kinderen en ouderen vormen vaak een gouden combinatie. Ouderen genieten van de speelsheid en onbevangenheid van kinderen. Kinderen genieten van de aandacht en de mooie verhalen van ouderen.

In beeld

In het juninummer van vaktijdschrift Kinderopvang willen we deze ontmoetingen in beeld brengen. Bezoek jij met de peuterspeelzaal,kinderdagverblijf, bso of als gastouder wel eens een verzorgingshuis of een andere plek waar ouderen zijn? Heb je hier mooie foto’s van die gepubliceerd mogen worden? De mooiste foto’s publiceren wij in het juninummer van tijdschrift Kinderopvang.

Doe mee!

Stuur deze foto(‘s) naar kinderopvang@bsl.nl onder vermelding van ‘Ontmoeting ouderen’ en leg in de bijgaande mail uit van welke opvang je bent, welke ouderen jullie op de foto bezoeken en welke activiteiten jullie met ouderen ondernemen. Insturen kan tot 15 april. Let op: de foto’s moeten een hoge resolutie hebben, minimaal 1 MB!

Frans Hoogeveen, ouderenpsycholoog en lector Psychogeriatrie aan De Haagse Hogeschool raadt kinderdagverblijven en peuterspeelzalen aan vaker een verzorgingshuis te bezoeken. Lees hier waarom

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.