Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nieuw platform voor beoordelingen van ouders

De reviewsite Opiness stort zich ook op de kinderopvang. Klanten van kinderopvangorganisaties kunnen hun locaties beoordelen. Op 9 juni worden Regio Awards uitgereikt aan de hoogste scorende locaties.
<p>Bezoekers kunnen op Opiness.nl vooraf onderzoeken welke dienstverlener het beste bij hen past door de ervaringen van anderen en de reacties van bedrijven daarop te lezen.</p>
Bezoekers kunnen op Opiness.nl vooraf onderzoeken welke dienstverlener het beste bij hen past door de ervaringen van anderen en de reacties van bedrijven daarop te lezen. - Foto: ANP

Op Opiness.nl zijn al meer dan 125.000 reviews te lezen over 7000 kinderopvanglocaties. Op 9 juni 2015 zal Opiness op basis van de hoogste klantoordelen bepalen welke kinderopvangorganisaties een Regio Award in ontvangst mogen nemen. Ouders met kinderen op de kinderopvang kunnen tot die tijd nog stemmen op hun locatie.

Kinderopvang Regio Awards

De winnaars hebben het hoogste klantoordeel en minimaal 25 reviews over de afgelopen 12 maanden. Zij worden beloond met een Award. Een aantal kinderopvangorganisaties per stad  zal tevens het Opiness certificaat ‘Aanbevolen door klanten’ ontvangen. De kinderopvangvestigingen kunnen zelf hun klanten vragen om op Opiness te stemmen. Op de actiepagina zijn alle details te vinden.

Hoe kan men de kinderopvang beoordelen?

Alle ouders die nu hun kinderen op de kinderopvang hebben, worden uitgenodigd om op hun vestiging te stemmen via een review. Onder alle geplaatste reviews wordt een tienrittenkaart bij Ballorig op een vestiging naar keuze verloot.  Via de zoekbutton op Opiness over kinderopvang kun je zoeken naar de kinderopvangvestiging. Staat de vestiging er niet tussen dan kan deze via een e-mail aan info@opiness.nl worden toegevoegd.

In 2012 kwamen er veel beoordelingssites op de markt, waaronder Vergelijk de Kinderopvang en kinderopvang.tevreden.nl. Daarna bleef het even rustig. In dit artikel werd de komst van kinderopvang.org aangekondigd. Lees meer >>

Hoe kunnen kinderopvang organisaties meedingen?

Kinderopvangorganisaties kunnen hun klanten stimuleren om reviews te geven door een oproep te plaatsen via een nieuwsbrief of Facebookpagina. Kinderopvangorganisaties die nog niet bekend zijn op Opiness kunnen zich aanmelden bij Opiness. Ook kunnen ze de speciale flyer aanvragen via info@opiness.nl en die gebruiken om klanten uit te nodigen.

Wie is Opiness?

Opiness is een reviewwebsite over dienstverleners. Bezoekers kunnen op Opiness.nl vooraf onderzoeken welke dienstverlener het beste bij hen past door de ervaringen van anderen en de reacties van bedrijven daarop te lezen. Consumenten kunnen aan de hand van de reviews een keus maken in o.a. kinderopvang, apotheken, autobedrijven, energiebedrijven, auto- en zorgverzekeraars, telecom- en internetproviders en banken. Ook bedrijven buiten deze rubrieken kunnen bekeken en beoordeeld worden.

Partners

Onderzoeksbureau Tevreden  is partner  van de Opiness kinderopvang Regio Awards 2015 en zal de  Awarduitreiking organiseren. Vakblad Management Kinderopvang is mediapartner.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.