Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Vijf vrije vragen aan: Karin de Gooijer

Karin de Gooijer (50) heeft twintig jaar in Zwitserland gewoond en daar een kinderdagverblijf opgezet. Terug in Nederland zocht ze een plek die paste bij haar ondernemersgevoel en visie. Het werd kinderopvangorganisatie IJsselkids (onderdeel van Stichting SWKGroep), goed voor 38 locaties, 250 medewerkers en 2250 kinderen in hartje Zuid-Holland. Karin is locatiemanager van een kinderdagverblijf en drie bso's in de gemeente Zuidplas.

Wat

Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.