Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Taalvaardigheid

Een goede mondelinge taalvaardigheid is niet alleen cruciaal voor de lees- en schrijfontwikkeling, maar het heeft ook invloed op het welbevinden van kinderen. Eveline Bogers is onderwijsadviseur taal en het jonge kind en schreef het boek Al pratend wijs over het belang van een goede vroege mondelinge taalvaardigheid. Met haar tips en adviezen kun jij ook op jouw opvang een rijke taalomgeving creëren!
Foto: Wilbert van Woensel
Premium
Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.