Mijn Locatie – Tanja de Moet

In Mijn Locatie vertellen managers waar ze trots op zijn. Tanja de Moet (50) maakte twintig jaar geleden de overstap van de reclamewereld naar de kinderopvang. Haar nieuwe werkgever Triodus gaf haar een opleiding en ze begon onderaan: als pedagogisch medewerker. Nu is ze senior locatiemanager en stuurt vijf locaties aan in de regio Den Haag. ‘Fantastisch aan mijn baan? Het beste uit mensen halen.’

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Welke Triodus-locatie vind je bijzonder?

‘Ik ben erg voor één doorgaande ontwikkelingslijn voor kinderen van nul tot dertien jaar, en liefst nog langer. Dat zie je het beste terug in onze IKC-ontwikkeling. We hebben nu vier ICK’s en ik vind Vroondaal een perfect voorbeeld. Je ziet vaak in de praktijk dat kinderopvang en onderwijs in één gebouw zitten, maar weinig met elkaar doen. Natuurlijk kom je veel beren op de weg tegen, maar dat is juist de uitdaging. Bij ons werken pedagogisch medewerkers niet alleen op de groep, maar ook in het onderwijs. Ze geven bijvoorbeeld gymles. Tegelijkertijd geven leerkrachten

0
102

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.