Mijn Locatie

In deze rubriek vertellen managers waarom ze trots zijn op hun bedrijf en team. Mark Siep (43) en zijn partner Rob Vullings runnen samen Plukkebol Kinderopvang in Delft. Een familiebedrijf dat zij in 2008 overnamen van Marks moeder en tante. Plukkebol is in dertig jaar uitgegroeid tot drie locaties met 70 medewerkers en 500 kinderen.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Corine Zijerveld

Wat maakt Plukkebol anders?

‘De kwaliteit komt van binnenuit. We zijn niet bezig met marktonderzoek of de vraag: verkoopt dit wel? We willen gewoon hele goede kinderopvang. Tijdens de crisis hebben we ook niet meegedaan met enorme flexibiliteit. Hier moet je minimaal twee dagen opvang afnemen. We varen onze eigen koers.’

Hoe stimuleren jullie permanente educatie?

‘Ik ben een ongelofelijke fan van Video Interactie Begeleiding. Wij laten medewerkers zelf opnames maken en video’s inbrengen tijdens overleg. Vaak wordt gezegd: mensen laten alleen succesmomenten zien. Juist niet, ze komen met moeilijke situaties. Dat geeft aan dat er een veilige leeromgeving is.

0
51

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.