Mijn locatie

In deze rubriek praten managers over hun organisatie. Arida Spek (49), manager van twee locaties van Kinderkoepel (Hellevoetsluis) komt uit de verpleeghuiszorg. Toen ze zelf kinderen had ontdekte ze de peuterspeelzalen en liet zich omscholen. Ze werkt hier nu veertien jaar.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Wat maakt jouw organisatie anders?

‘Het is een uur rijden, maar ik heb het er graag voor over. De Kinderkoepel is een informele, platte organisatie waar je veel zeggenschap hebt. We zijn druk bezig met de ontwikkeling van integrale kindcentra en het versterken van onze wijkfunctie. Binnen de gestelde kaders mag ik zelf mijn gang gaan. Dat motiveert.’

Hoe houd je je teams blij?

‘Ik heb twee hele zelfstandige teams. Iedereen komt vrolijk binnen en spreekt elkaar direct aan als er iets is. Als iemand eens moppert over een collega, vraag ik: ‘Heb je dit ook aan haar zelf verteld?’

0
32

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.