Gedijen in een sfeer van vertrouwen

Hoe kun je ervoor zorgen dat de ondernemingsraad in jouw bedrijf optimaal werkt? Welke kansen zijn er? Die vragen staan centraal tijdens de bdKO workshop 'Hoe professionaliseer jij jouw medewerkersinspraak'. De rode draad? 'Zorg dat je dezelfde taal spreekt.'

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Adobestock

‘Ik heb iemand die al vijftien jaar in de ondernemingsraad zit’, vertelt een van de aanwezigen. ‘Dat vind ik jammer, want ik zou er graag wat fris bloed in willen.’ Deze reactie laat een van de vele ‘problemen’ zien waar bestuurders mee kampen. In de workshop die Dorothy van Slooten half maart hield, kregen zij uitgebreid de kans om die verhalen te delen. Zij leidde de middag vanuit haar kennis als opleider op het gebied van medezeggenschap en begeleider van ondernemingsraden.

Van Slooten meldt eerst dat ze het niet te lang over de wet wil hebben. Met de zeven aanwezigen

0
19

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.