De wereld verandert, een beetje

‘De wereld verandert steeds sneller.’ Googel op deze zin en je krijgt 448.000 hits. Menig krantenartikel begint ermee. En talloze trainers en goeroes op talloze congressen beginnen zo hun praatje om hun bijdrage een gevoel van urgentie te geven. Mensen wordt wakker, want niets is straks meer hetzelfde.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

21st century skills hebben kinderen nodig, want we stomen ze klaar voor beroepen die nu nog niet bestaan, roepen onderwijsvernieuwers paniekerig. In dat laatste hebben ze natuurlijk gelijk, maar het is geen reden voor verontrusting. Dat gebeurt namelijk al eeuwen. Toen de stoommachine werd uitgevonden, ontstond het beroep machinist. De telefoon werd gemeengoed en er was behoefte aan operators die de juiste knopjes omzetten. En wie voorspelde de groeimarkt voor de reparatie van iPhones? Bovendien blijven een heleboel beroepen gewoon bestaan. Ik haal mijn brood nog steeds bij de bakker. De tuinman maakt mijn tuin winterklaar. Om de hoek is

0
38

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.