Beroepsvereniging betekent professionaliteit’

Niet alleen voor medewerkers, maar ook voor werkgevers is het belangrijk dat er nu een beroepsvereniging is voor de pedagogisch professional. Dat zegt Jos van Bussel, coördinator van de nieuwe beroepsvereniging PPINK. Een van de speerpunten van PPINK is het realiseren van een kwaliteitsregister voor medewerkers.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

De oprichting van PPINK (Pedagogisch Professionals in Kinderopvang) is een belangrijke stap in de emancipatie van de pedagogisch professional, zegt Van Bussel. Hij is nieuw in de kinderopvang en kijkt met een frisse blik naar het werkveld. ‘Ik merk dat medewerkers heel bescheiden zijn over het belang van hun werk. PPINK helpt dat te veranderen.’


Waar vind ik PPINK?

Pedagogisch professionals, ook eigenaren/directeuren die op de groep werken, kunnen zich aanmelden via de website www.​ppink.​nl. Het lidmaatschap kost € 6,50 per maand (studenten: € 5/maand). Lidmaatschap betekent toegang tot het onlineplatform, bijeenkomsten en onbeperkt toegang tot de site kinderopvangtotaal.nl

0
48

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.