Antroposofische opvang: Ouderwets huiselijk en rustig

In een tijd waar alles steeds sneller gaat, groeit de belangstelling voor antroposofische opvang. Een plek waar het nog ouderwets huiselijk en rustig is. Oude verhalen, liedjes, materialen, feesten en ambachten staan er centraal. Alsof de tijd heeft stilgestaan.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

De opkomende zon kleurt de herfstlucht roze. Het is dezelfde zachte tint die de boventoon voert in de antroposofische halvedagopvang Tomte in Amstelveen. Ouders druppelen binnen. Sommigen zetten hun kindje naast de juf in de kring en moeten daarna snel door naar hun werk. Maar de meesten gaan zelf ook op een houten stoeltje in de kring zitten. De kinderen pakken een boekje uit de mand, om te lezen op de warme schoot van papa of mama. Dan klinkt het liedje Doe de boekjes maar in de mand, want wij gaan beginnen… Als de mand is weggeschoven, is het stil.

0
135

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.