Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

3 Bso’s geven gouden tips: Maatwerk op de bso

Bij ongeveer de helft van de bso’s zitten de oudste en jongste kinderen bij elkaar in de groep, terwijl ouders en kinderen dat liever niet willen. In 20 procent van de groepen hebben kinderen zelfs helemaal geen leeftijdsgenootje. Dit concludeert Ruben Fukkink, hoogleraar Kinderopvang, in zijn boek De Nederlandse kinderopvang in wetenschappelijk perspectief. Bso’s moeten volgens hem meer maatwerk bieden en aan talentontwikkeling doen. Maar hoe doe je dat? Drie bso’s geven gouden tips.
Greiner
Premium
Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.