Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Leertraject ‘Samen Werken Samen Leren’ voor pm’ers herhaald

In september start FCB met het 'Samen Werken Samen Leren leertraject'. Tien organisaties in Welzijn en Kinderopvang kunnen zich kostenloos aanmelden voor het leertraject van 3 maanden.
De kennis en ervaring uit het project
De kennis en ervaring uit het project

Dit meldt FCB, een organisatie die de ontwikkeling van het werk in onder andere de kinderopvang stimuleert. Samen Leren, Samen Werken is een combinatie van bijeenkomsten, online leren en het actief aan de slag gaan met je vraagstuk in jouw eigen werkomgeving. Het eerdere FCB-project Samen Werken Samen Leren was een groot succes. De kennis en ervaring uit dat project wordt nu gedeeld met andere organisaties in Kinderopvang en Welzijn.

Het leertraject

Het Samen Werken Samen Leren-leertraject is een combinatie van bijeenkomsten, online leren en het actief aan de slag gaan met je vraagstuk in jouw eigen werkomgeving. Tijdens drie bijeenkomsten in Utrecht doe je kennis en inspiratie op, wissel je ervaringen uit en krijg je handvatten aangereikt om weer verder met jouw vraag aan de slag te gaan.

Als pm’ers een training krijgen, hebben de kinderen daar meteen profijt van. De training moet dan wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Lees meer >>

Via een online omgeving kun je tussentijds vragen stellen over situaties die je in de praktijk tegenkomt, wissel je ervaringen uit en krijg je informatie en tips. Na elke bijeenkomst ga je met jouw vraag aan de slag in je eigen organisatie of team. Tussentijds vindt er een werkbezoek plaats bij een organisatie die met een vergelijkbaar vraagstuk gewerkt heeft.

Geef je mening: heb jij wel eens bijscholing/nascholing gekregen? Op wat voor gebieden? En aan wat voor scholing zou je behoefte hebben? Reageer hier >>

Het leertraject is geschikt voor maximaal 10 organisaties die vallen onder de cao Welzijn of de cao Kinderopvang. Uit elke organisatie vragen we 2 personen die deelnemen: een leidinggevende en een medewerker uit het team. Je moet je voor 15 september aanmelden.

Lees hier meer over het Samen Werken Samen Leren leertraject.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.