Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Laatste ronde BKK-subsidie ingegaan

Laatste ronde BKK-subsidie ingegaan

Vanaf 1 september is de laatste aanvraagmogelijkheid ingegaan voor het BKK-opleidingsbudget waar iedere kinderopvangorganisatie in Nederland recht op heeft. De aanvraagtermijn loopt tot 1 juli 2012.

540 organisaties in tranche 3
Het is de laatste termijn dat BKK subsidiegeld te verdelen heeft. Het BKK-opleidingsbudget bestaat uit een vast bedrag van € 1.250 per organisatie en daarnaast € 100 per medewerker. Er kan een keuze gemaakt worden uit meer dan zeshonderd opleidingen op de BKK-lijst Opleidingen. In de vorige termijn (de derde termijn) werd door 540 kinderopvangorganisaties bijna 7 miljoen euro aangevraagd voor extra pedagogische scholing. Samen hebben ze ruim 63.000 medewerkers in dienst.

BKK ging in 2009 van start en kreeg 40 miljoen euro mee om een kwaliteitsimpuls te realiseren in de kinderopvang. Mede daardoor zijn de twee Pedagogisch kaders ontwikkeld, één voor de dagopvang en één voor de bso. BKK bestaat nog tot en met 2012.

Lees meer over het aanvragen van BKK-budget >>

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.