Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Korting op loopbaanondersteuning verlengd

Het blijft onrustig in de kinderopvang en nog altijd worden er (pedagogisch) medewerkers ontslagen en locaties gesloten. Mede daarom is het langer mogelijk om 50 procent korting te krijgen op producten uit de Loopbaanwinkel van FCB. Aanvragen voor de korting kunnen tot 1 maart 2014 worden ingediend.
Korting op loopbaanondersteuning verlengd
Foto: ANP Photo

De Loopbaanwinkel geeft begeleiding aan medewerkers in de branches Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening, Jeugdzorg en Kinderopvang. Via trainingen kunnen de medewerkers werken aan hun loopbaanperspectief. Er zijn ook trajecten die helpen bij het zoeken naar een baan in een andere branche. De begeleiding kan individueel zijn of in groepen.

Reorganisaties

De sociale partners vinden het aanbod uit de Loopbaanwinkel van groot belang. Zeker nu de arbeidsmarkt sterk verandert en niet stabiel is. Nog steeds zijn er reorganisaties waarbij grote groepen medewerkers op straat komen te staan. Het is daarom belangrijk dat die medewerkers mobiel zijn.

Welke medewerkers?

Organisaties kunnen tot 1 maart 2014 een aanvraag indienen om één van de producten voor de helft van de prijs te regelen. Na de aanvraag moeten ze binnen 12 weken aangeven welke medewerkers voor het traject in aanmerking komen (dat was eerst binnen 8 weken). Per medewerker wordt maximaal één keer korting gegeven.

Lees meer op fcb.nl

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.