Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Kinderwoud wint werkgeversprijs

Marianne Velsink
Kinderwoud Kinderopvang uit Heerenveen heeft de prijs ‘Best Presterende Werkgever 2016’ gewonnen van het Nationale Business Succes Award Instituut. De prijs geldt voor de kinderopvangbranche. Ook in andere branches worden deze prijzen uitgereikt.
Kinderwoud wint prijs.jpg
Kinderwoud wint de prijs o.a. vanwege de aandacht voor de professionaliteit van medewerkers. - Foto: Fotolia

‘Kinderwoud Kinderopvang heeft zich in de loop der tijd ontwikkeld tot een toonaangevende organisatie op het gebied van kinderopvang, met een sterke positionering’, aldus de organisatie. Andere pluspunten vindt de organisatie het voortdurend werken aan het verbeteren van de kwaliteit van de opvang en dienstverlening. Medewerkers krijgen continu professionele scholingen er is veel aandacht voor deskundigheidsbevordering en professionele communicatie.

In de media

Bij Kinderwoud zijn ze natuurlijk blij met de prijs. Ze noemen het een prachtige bekroning op het harde werken. Directeur/bestuurder Vanessa Weewer zal op zaterdag 22 oktober om 16.00 uur te zien zijn op SBS6 in het televisieprogramma Arbeidsmarkt TV. Het programma wordt herhaald op zondag 23 oktober om 11.30 uur. Verder bestaat de prijs uit een exposurepakket in de landelijke media: televisie, radio en advertenties. Kinderwoud maakt met het winnen van de brancheprijs ook kans op de finale Award welke in februari 2017 wordt uitgereikt.

Smallsteps

Onlangs nog won kinderopvangorganisatie Smallsteps dezelfde prijs, maar dan in de categorie ‘Pedagogische kinderopvangbranche’. Maar daar kwam veel kritiek op, onder andere vanuit de FNV die de beruchte overname van Estro door Smallsteps, waardoor duizenden medewerkers op straat kwamen te staan, niet is vergeten. Kinderwoud won de prijs in de zeer vergelijkbare categorie ‘Kinderopvangbranche’.

Bekijk alle branches op succesaward.nl.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.